Openingstijden van het restaurant

Uitleg over de werking van onze kaart.

Onder aan de pagina kiest u eerst één van onze formules, daarna stelt u zelf uw menu samen met de gerechten uit onze kaart.

Wij beschikken over 7 gerechten: 2 vegetarisch, 2 vis, 2 vlees en 1 surf en turf.

Elk gerecht kan u zowel kiezen als voor- of hoofdgerecht, waarmee u zelf uw menu samenstelt.

Boven de formules vindt u ook 3 desserten en 1 kaasgerecht, dit dient ook op voorhand gekozen te worden.

 

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

 

Om lange wachttijden te vermijden, dient U bij reservaties vanaf 7 personen uw keuze op voorhand naar ons door te mailen.

Zodoende we u en uw gezelschap een vlotte bediening kunnen garanderen en de gerechten met zorg kunnen bereiden.

Dan hoeven, noch u, noch onze andere gasten te wachten.

 

In andere soortgelijke restaurants als het onze, heeft u dan ook slechts een keuze uit menu A of menu B,

maar alsnog wordt één en hetzelfde menu geserveerd voor de ganse tafel.

Met ons voorstel, kunnen U en uw gezelschap zelf een formule samenstellen, maar dan dienen jullie de keuze op voorhand aan ons door te geven.

 

Deze kaart loopt van 13 november tot en met 30 december 2025.

  • Salade van witloof; humus; druiven; appel; mosterdvinaigrette. (Koud)
  • Wok van wintergroenten (kool, witloof, champignons, ui, spruiten); wedges van aardappel; knolseldersaus.
  • Torentje van krab; basmatirijst; bloemkool; vinaigrette met citrusvruchten. (Koud) **/***
  • Filet van goudbrasem; aardappelpuree; boschampignons; rode currysaus.
  • Spies van staartvis en buikspek; puree van zoete aardappel; rapen; olie met rozemarijn. */**
  • Gerookt everzwijn; rode kool; rozijnen; peterselie; mayonaise met noten. (Koud)
  • Fazant; aardpeer; boschampignons; ui; natuursaus. ***/****
  • Panna cotta met mandarijn, yoghurt en citroen.
  • Bladerdeeg met witloof; sorbet van witloof; balsamicosiroop.
  • Sabayon met cider; appelgarnituur.
  • Trio van “Tomme”-kazen: van koemelk en kurkuma; geitenmelk met 7 bloemen; schapenmelk met Espelette-peper; uienconfituur. ***

Formules

  • Petit Grand coeur 40,00 €

    (voor- / hoofdgerecht)

  • Petit Coeur 40,00 €

    (voor- / voorgerecht / dessert)

  • Grand Coeur
    Grand Coeur 47,00 €

    (voor- / hoofdgerecht / dessert)

  • Grand Petit Coeur 55,50 €

    (voor- / voor- / voorgerecht / dessert)

  • Très Grand Coeur 61,50 €

    (voor- / voor- / hoofdgerecht / dessert)

In geval van (*) wordt er een supplement aangerekend van € 1.50 op het menu.

In geval van (**) wordt er een supplement aangerekend van € 3.00 op het menu.

In geval van (***) wordt er een supplement aangerekend van € 5.00 op het menu.

In geval van (****) wordt er een supplement aangerekend van € 7.50 op het menu.

Dessert om te delen € 3.00 p.p. op het menu.

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

 

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923

NIEUW !