Openingstijden van het restaurant

Uitleg over de werking van onze kaart.

Onder aan de pagina kiest u eerst één van onze formules, daarna stelt u zelf uw menu samen met de gerechten uit onze kaart.

Wij beschikken over 7 gerechten: 2 vegetarisch, 2 vis, 2 vlees en 1 surf en turf.

Elk gerecht kan u zowel kiezen als voor- of hoofdgerecht, waarmee u zelf uw menu samenstelt.

Boven de formules vindt u ook 3 desserten en 1 kaasgerecht, dit dient ook op voorhand gekozen te worden.

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

 

Deze kaart loopt van 15 mei tot 19 juni 2024.

  • Bavarois met tomaten; salade van tomaten; mozzarella; sorbet met basilicum. (Koud)
  • Asperges; peterselieaardappelen; roerei; truffelboter. */**
  • Gerookte forel; vitelotte aardappelen, artisjok; jong slablaadjes; olijfolie. (Koud)
  • Filet van pladijs; krieltjes met dille; venkel; visjus met Pastis.
  • Rollade van kalkoen met rivierkreeftenstaartjes en spinazie; pastaparels met fijne kruiden; saus met schaaldieren.
  • Carpaccio van varkenshaasje « mi-cuit »; rucola; rode ui; groene boontjes; kappertjes; sorbet met noten. (Koud)
  • Gegrild kalf; aardappelkroket; taartje van asperges en kaas van Orval; natuursaus. **/***
  • Panna cotta met aardbei en rabarber.
  • Crème brûlée met kersen.
  • Soepje van mango en passievruchten; gebrand schuim van eiwit. *
  • Herve “Remoudou” met: gemarineerde bloemkool, radijzen en komkommer; cracker met graantjes. ***

Formules

  • Petit Grand coeur 40,00 €

    (voor- / hoofdgerecht)

  • Petit Coeur 40,00 €

    (voor- / voorgerecht / dessert)

  • Grand Coeur
    Grand Coeur 46,00 €

    (voor- / hoofdgerecht / dessert)

  • Grand Petit Coeur 55,50 €

    (voor- / voor- / voorgerecht / dessert)

  • Très Grand Coeur 61,50 €

    (voor- / voor- / hoofdgerecht / dessert)

In geval van (*) wordt er een supplement aangerekend van € 1.50 op het menu.

In geval van (**) wordt er een supplement aangerekend van € 3.00 op het menu.

In geval van (***) wordt er een supplement aangerekend van € 5.00 op het menu.

In geval van (****) wordt er een supplement aangerekend van € 7.50 op het menu.

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

 

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923

NIEUW !