Openingstijden van het restaurant

Uitleg over de werking van onze kaart.

Onder aan de pagina kiest u eerst één van onze formules, daarna stelt u zelf uw menu samen met de gerechten uit onze kaart.

Wij beschikken over 7 gerechten: 2 vegetarisch, 2 vis, 2 vlees en 1 surf en turf.

Elk gerecht kan u zowel kiezen als voor- of hoofdgerecht, waarmee u zelf uw menu samenstelt.

Boven de formules vindt u ook 3 desserten en 1 kaasgerecht, dit dient ook op voorhand gekozen te worden.

 

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

 

Om lange wachttijden te vermijden, dient U bij reservaties vanaf 7 personen uw keuze op voorhand naar ons door te mailen.

Zodoende we u en uw gezelschap een vlotte bediening kunnen garanderen en de gerechten met zorg kunnen bereiden.

Dan hoeven, noch u, noch onze andere gasten te wachten.

 

In andere soortgelijke restaurants als het onze, heeft u dan ook slechts een keuze uit menu A of menu B,

maar alsnog wordt één en hetzelfde menu geserveerd voor de ganse tafel.

Met ons voorstel, kunnen U en uw gezelschap zelf een formule samenstellen, maar dan dienen jullie de keuze op voorhand aan ons door te geven.

 

Deze kaart loopt van 6 februari tot 6 april.

  • Terrine van champignons; gazpacho van rode biet met dragon; olijfolie. (Koud)
  • Puree van pastinaak; wok van kolen; romige saus van wortelen.
  • Gerookte makreel; salsa van witloof en appel; yoghurtdressing. (Koud)
  • Filet van roodbaars; aardappelpuree; paksoi; saus met saffraan.
  • Rund en gamba; puree van zoete aardappel; postelein; béarnaisesaus. **/***
  • Tartaar van rund; rucola; rode ui; olijfolie; balsamicoazijn; poeder van kaas van Orval. (Koud) */**
  • Rollade van Mechelse koekoek; krielaardappelen; spinazie; roomsaus van spinazie.
  • Flan van rode kool; sorbet van appel; rijstblad met kaneel.
  • Carpaccio van ananas “op de wijze Piña Colada”. *
  • Sabayon met Ratafia; garnituur van druiven.
  • Trio van « Tomme » -kaas: Chartreuse Fermière; met bloemenkorst; geit en schaap; zwart brood; confituur van uien en blauwe bessen. ***

Formules

  • Petit Grand coeur 40,00 €

    (voor- / hoofdgerecht)

  • Petit Coeur 40,00 €

    (voor- / voorgerecht / dessert)

  • Grand Coeur
    Grand Coeur 46,00 €

    (voor- / hoofdgerecht / dessert)

  • Grand Petit Coeur 55,50 €

    (voor- / voor- / voorgerecht / dessert)

  • Très Grand Coeur 61,50 €

    (voor- / voor- / hoofdgerecht / dessert)

In geval van (*) wordt er een supplement aangerekend van € 1.50 op het menu.

In geval van (**) wordt er een supplement aangerekend van € 3.00 op het menu.

In geval van (***) wordt er een supplement aangerekend van € 5.00 op het menu.

In geval van (****) wordt er een supplement aangerekend van € 7.50 op het menu.

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

 

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923

NIEUW !