Openingstijden van het restaurant:

*elke dag van 1 april tot 18 september:

*avond van 19u00 tot 20u30,

*van donderdag tot maandag (7oktober tot 31 maart):

*middag van 12u00 tot 13u00,

*avond van 19u00 tot 20u30,

*sluitingsuur 24u00,

*jaarlijks verlof van 6 maart tot 16 maart 2022,

*jaarlijks verlof van 18 september tot 6 oktober 2022.

 

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

 

Onder aan de pagina kiest u eerst één van onze formules, daarna stelt u zelf uw menu samen met de gerechten uit onze kaart.

Wij beschikken over 7 gerechten: 2 vegetarisch, 2 vis, 2 vlees en 1 surf en turf.

Elk gerecht kan u zowel kiezen als voor- of hoofdgerecht, waarmee u zelf uw menu samenstelt.

Boven de formules vindt u ook 3 desserten en 1 kaasgerecht, dit dient ook op voorhand gekozen te worden.

 

Deze kaart loopt van 14 juli 2021 tot 17 augustus 2022.

 

Trio van komkommer: gemarineerd met dille, bavarois, sorbet, bladerdeegje met dille. (koud)

 

Waaier van courgette en tomaat, truffelaardappelen, romige tomatensaus met rozemarijn.

 

Gemarineerde tonijn, paprika, mayonaise met bieslook. (Koud)     */**

 

Haasje van koolvis met kruidenkorst, spitskool in roomsaus, puree van zoete aardappel.

 

Mousse van gerookte zalmforel en rundstartaar, rode ui, shiso, lente-ui, tomaten, olijfolie. */**

 

Salade van kipfilet, radijs, groene boontjes, popcorn, zure room met espelette pepers. (Koud)

 

Filet pur van rund, salade van basmati rijst met komkommer, rode ui, basilicum, dragonboter. (Koud-Warm)     **/***

 

 

Smoothie van braambessen, frambozen en munt.

 

Panna cotta van witte chocolade en aardbeien.

 

Bladerdeegje met ppel, roomijs met jasmijn.     **

 

Hëpperdanger Bergkäse Bio fondue (Van Luxemburg, rauwe melk, 3 maanden gerijpt op houten planken), broodstaafje, slaatje met groene appel en rozijnen.     **

 

 

Petit coeur met dessert:
(voor-/voorgerecht/dessert) € 36.00
Petit grand coeur:
(voor-/hoofdgerecht) € 35.00

Grand coeur:
(voor-/hoofdgerecht/dessert) € 42.00
Grand petit coeur:
(voor-/voor-/voorgerecht/dessert) € 50.50
Très grand coeur:
(voor-/voor-/hoofdgerecht/dessert) € 56.50

In geval van (*) wordt er een supplement aangerekend van € 1.00 op het menu.

In geval van (**) wordt er een supplement aangerekend van € 2.00 op het menu.

In geval van (***) wordt er een supplement aangerekend van € 4.00 op het menu.

In geval van (****) wordt er een supplement aangerekend van € 8.00 op het menu.

 

Voor de kinderen -12 jaar, wordt deze menu in kleinere porties geserveerd:

2 gangenmenu € 24.00 / 3 gangenmenu € 32.00.

 

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923