Openingstijden van het restaurant

Indien er allergenen zijn, wilt u dit dan melden bij aanvang van uw reservatie.

Indien dit niet het geval is, kunnen we het menu ter plaatse niet meer aanpassen.

Onder aan de pagina kiest u eerst één van onze formules, daarna stelt u zelf uw menu samen met de gerechten uit onze kaart.

Wij beschikken over 7 gerechten: 2 vegetarisch, 2 vis, 2 vlees en 1 surf en turf.

Elk gerecht kan u zowel kiezen als voor- of hoofdgerecht, waarmee u zelf uw menu samenstelt.

Boven de formules vindt u ook 3 desserten en 1 kaasgerecht, dit dient ook op voorhand gekozen te worden.

Deze kaart loopt van 8 februari tot 3 april 2024.

  • Groenten pannenkoek: courgette, paprika, uien: jonge sla; zure room met dragon. (Koud-warm)
  • Champignons : gebakken; soep; lasagne.
  • Gerookte zalm; platte kaas; dille; komkommer; prei. (Koud)
  • Skrei met korst; krieltjes; witloof; saus met graanmosterd.
  • Bloedworst en Sint-Jacobsvruchten; aardappelpuree met pastinaak; geklaarde boter. */**
  • Carpaccio van kalf met eendenlever; noten; boerenkool; notenolie. (Koud) **/***
  • Mechelse koekoek: in kroket en filet; wafelaardappelen; knolselder en rode biet; gevogeltejus gebonden met boter.
  • Chocoladecake; sorbet van peer met bier van Orval.
  • Beignets van groenten: raap, pastinaak, biet; wortelpuree met gember. *
  • Sabayon met cider en appel.
  • Bladerdeeg met Reblochon(-kaas); rabarber; coulis van rode vruchten.***

Formules

  • Petit Grand coeur 38,00 €

    (voor- / hoofdgerecht)

  • Petit Coeur met dessert 38,00 €

    (voor- / voorgerecht / dessert)

  • Grand Coeur
    Grand Coeur 44,00 €

    (voor- / hoofdgerecht / dessert)

  • Grand Petit Coeur 53,00 €

    (voor- / voor- / voorgerecht / dessert)

  • Très Grand Coeur 59,00 €

    (voor- / voor- / hoofdgerecht / dessert)

In geval van (*) wordt er een supplement aangerekend van € 1.50 op het menu.

In geval van (**) wordt er een supplement aangerekend van € 3.00 op het menu.

In geval van (***) wordt er een supplement aangerekend van € 5.00 op het menu.

In geval van (****) wordt er een supplement aangerekend van € 7.50 op het menu.

Prijs per persoon met bediening op het terras of in het restaurant.

BTW en bediening inbegrepen.

 

Het menu kan licht gewijzigd worden, naargelang de beschikbaarheid van de seizoensproducten.

0032(0) 61 51 39 92 of 0032(0) 486 066 923

NIEUW !