Juridische kennisgeving

Verantwoordelijk & financieel bedrijf

Au Coeur de la Cuisine

BTW : BE 0834 311 945

Hoofdkantoor: Rue du Fond des Naux 7, 6821 Lacuisine Florenville, België.

Site-uitgeversbedrijf
SCS GOFFIN&CO
Hoofdkantoor: Rue Haut-Faing 19, 6840 Neufchâteau

Site-uitgeversbedrijf
Tel: +32 (0) 477 24 80 05

Directeur publicatie: Dhr. Marc Meunier

Deze website wordt gehost door:

MONAROBASE
3 Avenue René Laennec – 72000 Le Mans (FR)

Beleid voor de bescherming van persoonsgegevens

Dit beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens is van toepassing op alle diensten die worden geleverd door het bedrijf Au coeur de la Cuisine, met maatschappelijke zetel te 7 Rue du Fond des Naux, 6821 Lacuisine Florenville (België); dit beleid vertelt u hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Au Coeur de la Cuisine.

De verwerking is onderworpen aan de Belgische wet op de bescherming van persoonsgegevens, namelijk de Wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens, en aan de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en van de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (of “GDPR”).

Doel van de verwerking (doel)

1. Au Coeur de la Cuisine heeft een website waarop haar activiteiten als dienstverlener, catering en hotelkamerverhuur worden gepresenteerd.

Deze site maakt het mogelijk om via een online contactformulier informatieverzoeken van internetgebruikers te ontvangen en de daarbij verzamelde gegevens worden vastgelegd in een contactbestand.

Dit bestand maakt het mogelijk:

Reageren op verzoeken om informatie die op de website zijn geplaatst.
Voor het verzenden van advertenties per e-mail, post naar onze prospects die geen bezwaar hebben gemaakt tegen producten en/of diensten die door ons bedrijf op de markt worden gebracht.

Rechtsgrondslag van verwerking

• Uitgifte van prijzen of online reserveringen: de rechtsgrond voor verwerking is de uitvoering van contracten en precontractuele maatregelen (zie artikel 6.1.b van de AVG).

• Verzending van commerciële verzoeken per e-mail, post over de producten en diensten die door het bedrijf op de markt worden gebracht: de rechtsgrond voor de verwerking is het legitieme belang van het bedrijf (zie artikel 6.1.f) van de RGPD), namelijk om reserveer onze aangeboden diensten en trek nieuwe klanten aan.

Gegevenscategorieën

• Identiteit: titel, achternaam, voornaam, e-mailadres, adres, telefoonnummer, aankomst- en vertrekdata en reservering van een restauranttafel.

• Gegevens met betrekking tot commerciële aanbiedingen en Contract

Gegevensontvangers

Het personeel, bepaalde onderaannemers (projectmanager, webmanager, bedrijf dat reserveringsmodules ontwikkelt, enz.) van Au Coeur de la Cuisine zijn ontvangers van alle of een deel van de gegevenscategorieën.

Bewaartermijn gegevens

• Gegevens die nodig zijn voor het uitbrengen van offertes: twee (2) jaar als er geen gevolg wordt gegeven aan het uitbrengen van de schatting; als de offerte aanleiding geeft tot een bestelling, worden de gegevens teruggestuurd naar het klantenbestand van ons bedrijf.

• Gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van commerciële prospectieactiviteiten met onze prospects: drie (3) jaar vanaf het verzamelen van de gegevens of het laatste contact met de prospect.

• Gegevens over te ontvangen oppositielijsten van prospectie: drie (3) jaar.

Jou rechten

Indien u geen reclame meer wenst te ontvangen van de firma Au coeur de la Cuisine (uitoefening van het recht van verzet), neem dan contact met ons op via onderstaande coördinaten.

U kunt toegang krijgen tot de gegevens die op u betrekking hebben, deze corrigeren of laten wissen onder de voorwaarden voorzien door de wet. U hebt ook het recht op overdraagbaarheid en het recht om de verwerking van uw gegevens te beperken (raadpleeg de website dataprotectionauthority.be voor meer informatie over uw rechten).

Om deze rechten uit te oefenen of voor vragen over de verwerking van uw gegevens op dit apparaat, kunt u contact met ons opnemen:

• Elektronisch: info@aucoeurdelacuisine.be

• Per brief :

In het hart van de keuken

Rue du Fond des Naux 7 7

B-6821 Lacuisine Florenville

Indien u na contact met Au Coeur de la Cuisine van mening bent dat uw rechten met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens niet worden gerespecteerd, kunt u online een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.